Ponedeljek, 28. Maj 2018, 11:44

ODPRTJE 25. POLETNIH PRIREDITEV »PRIDI ZVEČER NA GRAD« (DITKA koncert)

Četrtek, 22. Junij 2017, 21:00

PRIDI ZVEČER NA GRAD

Metlika, poletje 2017

četrtek, 22. junij, ob 21. uri

ODPRTJE 25. POLETNIH PRIREDITEV »PRIDI ZVEČER NA GRAD«

Slavnostna govornica bo dramska igralka in pesnica Saša Pavček, ki sta ji blizu pisanje in skrb za lepo slovensko besedo. Nekaj o 25-letni zgodovini metliških grajskih prireditev bo povedala predsednica prireditvenega odbora Marta Strahinić. Letošnje prireditve pa bo odprl župan Občine Metlika Darko Zevnik. Potem bo na oder prišla

 

DITKA
koncert

Ditka Čepin iz Prevalj je prava osvežitev slovenske glasbene scene.  Poje, igra kitaro in komponira. Ditka je odrasla v glasbeni družini, že pri enajstih letih je posnela svojo prvo zgoščenko in pričela z nastopanjem. Leta 2005 je s skladbo Album s slikami zmagala na otroškem festivalu Fens v Izoli,  leta 2011 pa se je z lastno skladbo uvrstila v polfinale.na angleškem tekmovanju United Kingdom Songwriting Contest v kategoriji ljubezenskih pesmi.

Pri svojem glasbenem ustvarjanju sodeluje z očetom Gorazdom Čepinom.  Loti se tudi pesmi Toneta Pavčka in drugih slovenskih pesnikov. Sodeluje s Ferijem Lainščkom, ki je prispeval tudi besedilo za veliko uspešnico Ne bodi kot drugi.

Vstopnine ni.

Trenutno ni aktivne ankete

KAM V BELI KRAJINI

  • Trenutno ni napovedanih dogodkov.